Over mij

Als ingenieur heb ik 10 jaar lang advieswerk verricht in de alle delen van de wereld op het gebied van milieumanagement en duurzaamheid. Sinds 2002 ben ik actief als documentairemaker en programmamaker.  Ik ben vooral ge├»nteresseerd geraakt in de menselijke kant van stedelijke vernieuwing en verduurzaming.

Ik maak films waar ik mijn hart aan kan geven. Gezien de uitdagingen waar we voor staan, is het urgent om stil te staan bij wat voor mens we willen zijn en hoe we ons tot elkaar en tot de aarde willen verhouden. Dit nieuwe mens-zijn en de integrale bewustzijnsontwikkeling die daarbij hoort, is wat mij drijft en waaraan ik wil bijdragen.

De afgelopen 10 jaar begeleid ik ook mensen als coach persoonlijke ontwikkeling. Ik reik mensen aan hoe zij zichzelf kunnen leren kennen in wie ze in essentie zijn, en hoe ze zichzelf kunnen begeleiden in een vervuld leven vanuit een bewuste visie. Ik heb me sinds kort bekwaamd als integraal lichaamsgericht trainer.

Ik woon in woongroep Het Hart, een community van gelijkgestemden, die ik in 2020 heb opgericht in mijn ouderlijk huis in Weert.