Coachpraktijk

Ben je met iets bezig zijn dat je niet meer dient? Is dit het nu, of is er meer mogelijk? Waar reikt je hart naar uit? Of weet je juist niet hoe je daarachter komt? Vraag je jezelf af: Wat heb ik nu te doen in mijn leven? Of ben je ergens in vastgelopen?

Dan ben ik wellicht de persoon die hierin met je mee kan kijken. Ik kan je begeleiden om ’thuis’ te komen bij jezelf, zodat je van daaruit weet wat jouw volgende stap is.

Mijn uitgangspunt is dat we van betekenis willen zijn in de wereld en dat we daartoe onszelf willen ontwikkelen waar dat nodig is. En onder ontwikkeling versta ik heelwording. Het is belangrijk om te omarmen wat er is, aanvaarden, niet per sé goedkeuren, maar wel de pijn toelaten. Dan is mijn ervaring, dat er meer helderheid komt op je verlangens, je zieleroep.

Ik werk integraal, wat wil zeggen dat ik werk in het perspectief waarin het fysieke lichaam, het emotionele  lichaam, de geest en het hogere in jou altijd in wisselwerking staan met elkaar. Ik werk dus ook lichaamsgericht.

Als coach begeleid ik je om jouw zelfonderzoek in te gaan. Ik begeleid je in je zoektocht naar wie je in essentie bent en waar het jou nu echt over gaat. Zodat je bevlogen van jouw unieke bezieling in het leven kunt stappen. Waarbij weerstand, angst en sabotagemechanismen niet meer in je blinde vlek en ook niet meer aan het stuur zitten.  Ik werk op het snijvlak van wie je geworden bent en wie je wilt zijn, op de rand van je comfort zone. Dit is mijn definitie van het pad van bewuste ontwikkeling.

Ik nodig je van harte uit voor een intake gesprek als je wilt, dat ik met je meekijk in jouw pad.

Ik ben partner van de Omega Levensschool.