Coachpraktijk

Een visie hebben op je leven. Die hebben we sowieso allemaal, altijd. Maar zijn we ons bewust welke dat is? En vervult die ons? Zijn we met iets bezig zijn dat ons niet meer dient? Lopen we ergens in vast? Is dit het nu, of is er meer mogelijk? Waar reikt mijn hart naar uit? En niet onbelangrijk: wat vraagt de wereld van mij?

Mijn uitgangspunt is dat we van betekenis willen zijn in de wereld en dat we daartoe onszelf willen ontwikkelen. Dat er een verlangen is om helder te kunnen zien wat wat is, en dat we onze belemmeringen onder ogen willen komen die verhinderen dat we vrij kunnen bewegen door het leven.

Ik werk integraal, wat wil zeggen dat ik werk in een perspectief waarin het fysieke lichaam, het emotionele  lichaam, de geest en het hogere in jou altijd in wisselwerking staan met elkaar. Ik werk dus ook lichaamsgericht.

Als coach begeleid ik jou om jouw zelfonderzoek in te gaan. Ik begeleid jou in je zoektocht naar wie je in wezen bent en waar het jou nu echt over gaat. Zodat je in aanraking komt met jouw unieke bezieling.  Ik werk op het snijvlak van wie je geworden bent en wie je wilt zijn, op de rand van je comfort zone.

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend intake gesprek als je wilt dat ik met je meekijk in je pad.

Ik ben partner van de Omega Levensschool.