Coaching

Wie ben ik? Wat ‘bezielt’ me? Waar gaat het me werkelijk om?

Zodra de dingen die je doet in je leven samenvallen met jouw essentie, met het unieke mysterie dat jij bent, dan gaat je leven stromen. Dit is wat ik ontdekt heb door mijn pad te lopen. Het begon bij mij met toegeven dat er een niet-weten is, en kwetsbaar durven zijn. Hierdoor ontstond een innerlijke kracht en een dieper weten. Steeds daarop vertrouwen en daarin de ander ontvangen, dat is wat ik te geven heb.

Je pad is geen rechte weg, en er is geen eindpunt. Als coach begeleid ik jou graag om jouw pad te bewandelen, waarin jij op zoek gaat naar de essentie van waar je leven over gaat. Ik begeleid je om tot jouw kern te komen, voorbij het ego, maar niet zonder het ego. En om van daaruit een visie te ontwikkelen op je leven, zodat je helder krijgt wat jouw unieke bijdrage is. Om jezelf te leren kennen is het belangrijk om eerlijk zelfonderzoek in te gaan. Ik werk op het snijvlak van wie je geworden bent en wie je wilt zijn. Ik werk lichaamsgericht en vanuit integraal perspectief, om te komen tot een gezonde samenwerking van body, mind en spirit.

Wat ik aanbied is een coachtraject van een aantal sessies waarin je je visie over je leven ontwikkelt. Ook zijn losse sessies mogelijk afhankelijk van de coachvraag. Nieuwsgierig naar meer? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis intake gesprek.