Coachpraktijk

Ik begeleid mensen in het beantwoorden van de grote levensvragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Waarvoor ben ik hier?’ Heb je behoefte aan iemand die met je meekijkt hierin, dan ben je bij mij wellicht aan het goede adres.

Ben je met iets bezig zijn dat je niet meer dient? Is dit het nu, of is er meer mogelijk? Waar reikt je hart naar uit? Vraag je jezelf af: Wat heb ik nu te doen in mijn leven? Waar gaat het me om?

Mijn uitgangspunt is dat we van betekenis willen zijn in de wereld en dat we daartoe onszelf willen ontwikkelen. Dat er een verlangen is om helder te kunnen zien wat wat is, en dat we onze belemmeringen onder ogen willen komen die verhinderen dat we vrij kunnen bewegen door het leven.

Ik werk integraal, wat wil zeggen dat ik werk in een perspectief waarin het fysieke lichaam, het emotionele  lichaam, de geest en het hogere in jou altijd in wisselwerking staan met elkaar. Ik werk dus ook lichaamsgericht.

Als coach begeleid ik je om jouw zelfonderzoek in te gaan. Ik begeleid je in je zoektocht naar wie je in wezen bent en waar het jou nu echt over gaat. Zodat je bevlogen van jouw unieke bezieling in het leven kunt stappen. Waarbij weerstand, angst en sabotagemechanismen niet meer in je blinde vlek, maar ook niet meer aan het stuur zitten.  Ik werk op het snijvlak van wie je geworden bent en wie je wilt zijn, op de rand van je comfort zone.

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend intake gesprek als je wilt dat ik met je meekijk in je pad.

Ik ben partner van de Omega Levensschool.