Coaching

Waar gaat het me werkelijk om?

Zodra de dingen die je doet in je leven samenvallen met wie je in wezen bent en wat je ten diepste verlangt, dan gaat je leven stromen. Dit is wat ik ontdekt heb door mijn pad te lopen. Het begon bij mij met onderkennen dat er een niet-weten is, en kwetsbaar durven zijn. Innerlijke kracht en een dieper helder weten is wat er toen tevoorschijn kwam. Steeds daarop vertrouwen en daarin de ander ontvangen, dat is wat ik te geven heb.

Je pad is geen rechte weg, en er is geen eindpunt. Als coach begeleid ik jou graag om jouw pad te bewandelen, waarin jij op zoek gaat naar de essentie van waar je leven over gaat. Zodat je in aanraking komt met jouw unieke bezieling. Om jezelf te leren kennen is het belangrijk om eerlijk zelfonderzoek in te gaan. Ik werk op het snijvlak van wie je geworden bent en wie je wilt zijn, op de rand van je comfort zone. Ik werk lichaamsgericht en vanuit integraal perspectief, waarbij body, mind en spirit op elkaar afgestemd zijn.

Wat ik aanbied is een coachtraject van een aantal sessies waarin je je visie over je leven ontwikkelt. Ook zijn losse sessies mogelijk afhankelijk van de coachvraag. Nieuwsgierig naar meer? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend intake gesprek.